Cursussen
Regelmatig start bij Psychologenpraktijk Bosveld een nieuwe cursus MBCT: mindfulness based cognitive therapy. De cursus bestaat uit 8 lessen van elk 1,5 uur en wordt gegeven door Paul Goessens.

Voor wie?
De cursus is voor iedereen die wil kennismaken met mindfulness.

Inhoud van de cursus
Mindfulness bestaat uit drie onderdelen:
  • bewustworden van wat je kunt waarnemen in het hier en nu
  • je aandacht leren richten
  • dat wat je ervaart volgen zonder te oordelen
Door middel van meditatie-oefeningen en onderdelen uit de cognitieve gedragstherapie leert u uw automatische, onbewuste piekermomenten en ongewenste reactiepatronen te herkennen en los te laten. Door mindfulness worden mensen geduldiger, minder kritisch, minder gejaagd, meer tevreden en kunnen bewuster in het leven staan.
Naast de lessen is het belangrijk om iedere dag een half uur in te plannen om thuis te oefenen met mindfulness.

Hoe, waar en wanneer?
Een groep bestaat uit ongeveer 8 mensen. De cursus wordt gegeven in de kleine zaal van gemeenschapshuis 't Leuke, Leukenstraat 6 in Beegden. De lessen zijn op vrijdagochtend. De volgende cursus start op 12 mei van 11.00 tot 12.30.

Kosten
De kosten worden vergoed door de zorgverzekering als u een verwijzing van de huisarts hebt. Hou wel rekening met het eigen risico. In andere gevallen kost de cursus 300 euro.

Door wie?
De cursus wordt gegeven door Paul Goessens. Hij is gezondheidszorg-psycholoog en cognitief gedragstherapeut. Naast het geven van cursussen werkt hij als psycholoog bij Psychologenpraktijk Bosveld in Beegden.

Aanmelden
Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u onderstaande formulier invullen en verzenden:
Aanhef: Dhr.Mevr.
Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
E-mail:
Telefoonnummer:
Mobiele telefoonnummer:
Algemene opmerkingen: